RÉGIÓNK IDŐJÁRÁSA
Balatonfűzfő a balatonpart északi csücskében fekszik Balatonkenese / 3km/ és Balatonalmádi /5km/ között. Érdemes felkeresni Balatonfűzfő szórakoztatócentrumát, ahol téli-nyári bob, kalandpark, paintball, fedett sportuszoda (melegvizes gyerekmedencével, szaunákkal), várja a vendégeket. A Balaton körül kerékpárút épült, így biciklivel is felfedezhetik a környéket.
A szórakoztató centrum körül ingyenes kilátó, fitness park és erdei játszótér lett kialakítva. A csillagvizsgáló a sportpályák mögött található, szép felújított állapotban. Balatonfűzfő nevezetességei közé tartozik a középkori Máma település templomának romja.
Balatonfűzfő népszerű Föveny strandján vizicsúszda, vizisí, vizibicikli, hangulatos étterem és újjáépített büfék találhatóak. A fűzfői öböl híres arról, hogy nemcsak gyönyörű, de a Balaton vize itt kimondottan tiszta. A víz fokozatosan emelkedik, kisgyermekekkel is nyugodtan élvezhető. A Balaton nemcsak a fürdőzők kedvelt helye, hanem horgászparadicsom is. Panziónk a horgászoknak csónakot biztosít, a horgászboltban pedig mindent megtalálnak, amire csak szükségük lehet, horgászjegyeket lehet váltani.
Balatonfűzfőn és környékén rengeteg program szórakoztatja vendégeinket,itt rendezik meg június végén a Beach Fesztivált, ,és a Gombóc Fesztivált augusztus első hétvégéjén.Közeli állandó szórakozási lehetőség Balatonalmádiban a bor és pálinkanapok, Balatonkenesén a tájház, hajós kirándulások, Veszprémben a vár és a Kittenberger Kálmán Növény és Vadasparkban.